Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. A fost reținut și cumnatul lui, Petru Merineanu.

0
887

  În dimineața acestei zile, oamenii legii au efectuat percheziții pe mai multe adrese, inclusiv la domiciliul lui Igor Dodon, la cumnatul său, Petru Merineanu, și finul socialistului, Lilian Filipov, ex-ofițer SPPS.

   Unele surse afirmă că, ex-președintele Republicii Moldova , președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore. La fel a fost reținut și cumnatul lui, Petru Merineanu, care ar fi încercat să distrugă mai multe probe.

   Igor Dodon este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

 


Articolul precedentNumărul ucrainenilor care au traversat granița RM, de la începutul războiului, este de peste 10 ori mai mare decât numărul persoanelor intrate în RM, din alte state
Articolul următorUn adolescent din Soroca este cercetat penal după ce ar fi jefuit aseară un bărbat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.