Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
70

Ziarul „Observatorul de Nord” din 12 martie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

 1. „ Primăvara are chipul mamei”,o știre despre totalurile concursului organizat de ziarul Observatorul de Nord, dedicat Zilei Internaționale a Femeilor .
 2. „ Numai mâine nu-i poimâine sau Va cădea Parlamentul după 23 martie?”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.
 3. „ În 29 de localități din raionul Soroca se atestă cazuri active de COVID-19”, un material despre situația epidemiologică din raionul Soroca.
 4. „ Soroceanul Vitalie Damașcan a fost convocat la selecționata RM la fotbal”, un material despre cel mai bun produs al fotbalului sorocean din ultima vreme.
 5. „ CLC Dărcăuți colaborează cu experții la capitolul „Apă și sanitație”” – un articol despre activitatea unei organizații Non-Guvernamentale, în cadrul Proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”.
 6. „ Cine este soroceanca Olga Lucovnicova, câștigătoarea Festivalului Internațional de Film de la Berlin “Ursul de Aur”?”, un material despre succesul obținut de o soroceancă la un concurs internațional.
 7. „ Municipiile Bălți și Soroca — cele mai aglomerate de la Nord”, o știre despre municipiul Soroca, preluat din presa republicană.
 8. „ Încă un eveniment marca „Direcția raională Învățământ Soroca” — o expoziție inedită de fotografii”, un material despre activitatea Direcției raionale Învățământ, care vizează tinerii profesori.
 9. „ La Soroca Nouă, „ca din senin” a apărut o… seră”, un material la rubrica „Sesizează o problemă”, tema fiind sugerată de cititorii ziarului.
 10. ” Consiliul Raional Soroca și Consiliul Raional al Tinerilor DACIA au semnat un Acord de colaborare”, un material despre semnare unui contract de colaborare dintre Consiliul raional și Consiliul Raional al Tinerilor.
 11. „ API și portalul Stopfals.md au lansat concursul „GARDIENII ADEVĂRULUI””, o știre despre concursul anunțat de Asociația Presei Independente.
 12. „ Consiliul Raional Soroca și IP LT „Constantin Stere” au semnat un Acord de Colaborare” — un material despre semnarea Acordului dintre Consiliul raional și LT „Constantin Stere”
 13. „ Mobilizare fără precedent în ajutorarea familiei Melnic din Schineni, care a suferit de pe urma unui incendiu”, o știre despre actul de caritate făcut de elevii din raion, pentru ajutorarea unei familii sinistrate”.
 14. „ Părinții, elevii și profesorii Gimnaziului din Bădiceni au făcut o donație familiei din Schineni, căreia i-a ars casa”, material despre donația făcută de elevii Gimnaziului din Bădiceni, pentru familia Melnic din satul Schineni, care a avut de suferit într-un incendiu.
 15. „Visul de a avea la Soroca o Zonă Economică Liberă este aproape de realizare”, un material din activitatea primăriei municipiului Soroca.
 16. „ Concursul raional,,Colindul și cântecul de stea — rădăcini și tradiții” a luat startul”, un material-anunț despre demararea concursului raional de colindări.
 17. „ Noi reguli de oficiere a slujbelor în biserici, emise de Mitropolia Chișinăului”, o informație despre noile reguli emise de Mitropolia Moldovei, pe timp de pandemie.
 18. Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

Articolul precedentNumai mâine nu-i poimâine sau Va cădea Parlamentul după 23 martie?
Articolul următorMedicii soroceni au fost vaccinați cu AstraZeneca din alt lot decât cel suspendat în România și alte țări
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.