Iată ce puteți citi în ziarul „Observatorul de Nord” de astăzi / VIDEO

0
53

Ziarul „Observatorul de Nord” din 5 martie 2021 este gata pentru a ajunge la cititori, iată ce puteți găsi în el…

* „CE BINE CĂ EȘTI, FEMEIE!”, un vers-omagiu dedicat Zilei Internaționale a Femeii

* „Când unii gândesc cu capul, alții gândesc cu inima, iar multora nici în c.r nu le este…”. Tableta de vineri, material de autor, Victor Cobăsneanu.

* „Municipiul Soroca va fi parte a proiectului care prevede digitalizarea rețelelor de apă și canalizare”, un material despre implicarea municipiului Soroca într-un proiect de anvergură.

* „Doresc sau nu doresc sorocenii să se vaccineze împotriva COVID-19?”, un Expres-sondaj realizat de Ludmila Mărginean, la tema „Doresc sau nu doresc sorocenii să se vaccineze.

* „Anul post-pandemic 2021: MĂRȚIȘORUL ALTFEL…” – un reportaj foto de la deschiderea la Soroca a Festivalului Internațional „Mărțișor”. Autor – Vadim Șterbate.

* „Marc TCACIUC: „Există oare viață în Republica Moldova?”, un material la rubrica „Publicitate politică”, despre o acțiune desfășurată de Congresul Civic.

* „Numărul primăriilor ar putea scădea de la 896 la 93, iar numărul raioanelor de la 35 la 5”, o știre despre preconizata reformă teritorial-administrativă.

* „ONOR LA MĂRŢIȘOR”, un material semnat de profesoara de jurnalism Silvia Grosu.

* „O cetate nu-i pe roate”, o invitație pentru epigramiști pentru a participa la tradiționalul concurs de epigram, care va avea loc la Cetate.

* ”Luni, a început marea vaccinare. Află totul despre vaccinul AstraZeneca”, un material la rubrica STOP FALS, semnat de jurnalista Mariana Jacot, despre zvonurile precum că, medicii refuză să se vaccineze.

* FALS: Din cauza deficitului de vaccin occidental, UE „se uită” la produsul rusesc Sputnik V”, un material la rubrica STOP FALS, despre „războiul producătorilor de vaccinuri”.

* „Neamul moldovenilor, văzut prin prisma proverbelor şi a zicătorilor” — un material semnat de Maria Spinei, membră a Cercului de Jurnalism de la LT „Ion Creangă”.

* „24.000 de lei a alocat Primăria Soroca pentru reparația străzii Bechir”, o știre despre reparația uneia din cele mai deteriorate străzi din municipiul Soroca”.

*„Deținătorii de animale din raionul Soroca pot solicita plăți directe per cap de animal”, informație utilă pentru deținătorii de animale din raionul Soroca.

* „Un campionat cu o singură necunoscută — CINE VA CÂȘTIGA MEDALIILE DE BRONZ?”, un material despre campionatul Republicii Moldova la fotbal, Divizia Națională, semnat de Dan Aolei.

* Programe TV, Horoscopul săptămânii, Bancuri, Caricaturi, Sudocu.

Articolul precedentMaia Sandu: Vom face tot pentru ca cetățenii să fie vaccinați gratuit
Articolul următorÎn cadrul Programului „Comunitatea Mea”, la Soroca va fi amenajat un spațiu de agrement
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.