Horoscopul zilei de marți, 9 iulie 2024: Berbecul va fi ghidat de ideea: “De ce să încerce să descurce un nod, dacă îl poate tăia”, află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

0
2273

Berbec

În afaceri, Berbecul va fi hotărât și combativ. De ce să  încerce să descurce un nod, dacă îl poate tăia? Ceea ce este interesant este că, în unele chestiuni, aceste măsuri radicale pot ajuta – însă nu în toate. De aceea, în problemele care necesită timp și o abordare delicată, Berbecul ar trebui mâine să stea departe. Sau să accepte din start eșecul total și necondiționat.

Taur

Taurul va avea o zi de rezolvat problemele acumulate. Chiar dacă nu era planificat în programul său, situația va fi astfel încât va trebui să facă ordine în ceva. Poate fi biroul său de lucru sau poate fi timpul să își pună în ordine treburile și planurile. Nu ar trebui să evite, pentru că în timpul acestui proces, Taurul are toate șansele să descopere ceva uitat, dar încă relevant și valoros. În comunicarea cu ceilalți, trebuie să fie foarte atent la cuvinte și expresii – poate izbucni un conflict.

Gemeni

Gemenii vor fi în disonanță cu cei din jur, inclusiv cu cei dragi. Li se poate părea că toți cei din jur se comportă prea serios, în timp ce ceilalți vor fi nemulțumiți de nepăsarea Gemenilor. Este puțin probabil să ducă la tensiuni reale, însă pentru a evita neînțelegerile, Gemenii ar trebui să adopte mai des o atitudine serioasă și inteligentă. Chiar dacă li se pare amuzant.

Rac

În afaceri, Racul este capabil de măsuri hotărâte, chiar radicale, mai ales în domeniul financiar. În loc să măsoare de șapte ori, va fi hotărât să taie de șapte ori. Pe de o parte, există riscul ca Racul să cheltuie bani necugetat. Pe de altă parte, atitudinea sa combativă îl va ajuta să facă pași financiari necesari de mult timp.

Leu

În Leu se poate trezi criticul. Criticismul Leului va fi mai puțin îndreptat asupra sa și mai mult asupra celorlalți. Leului i se poate părea că observațiile sale vor face pe ceilalți să se rușineze și să-și corecteze greșelile, însă în realitate nu va fi așa. Sfaturile înțelepte ale Leului vor fi ignorate, iar critica sa poate deveni sursa unor resentimente. Așadar, va trebui să decidă dacă merită să-și consume nervii și energia pe critică fără speranță de rezultat.

Fecioară

Există o mare probabilitate ca cei din jur să încerce să încarce Fecioara cu problemele lor sau chiar să o facă responsabilă în anumite chestiuni. Ei vor simți docilitatea și flexibilitatea Fecioarei și vor încerca să profite fără rușine de aceasta. Fecioara poate schimba această situație doar dacă va rămâne fermă pe poziții, respingând aceste tentative. Altfel, va trebui să își petreacă întreaga zi cu treburile altora, neglijându-le complet pe ale sale.

Balanță

Întreaga zi, Balanța poate simți o presiune constantă. Poate fi presiunea timpului, a circumstanțelor sau a cerințelor celor din jur. Oricum, Balanța nu va putea scăpa de această presiune și va trebui să se împace cu ea. Cel mai bun lucru pe care Balanța îl poate face este să se retragă și să se ocupe de propriile treburi, fără a se lăsa distrasă.

Scorpion

Scorpionul va avea o șansă rară de a face un progres într-o anumită chestiune. Principalul lucru este să nu piardă momentul potrivit, pentru a acționa decisiv și clar atunci când acesta va veni. Datorită acțiunilor sale active și hotărâte, Scorpionul poate avansa mult. Această zi ar trebui folosită pentru a atinge noi culmi printr-un salt rapid, depășind concurenții.

Săgetător

Săgetătorul va avea un simț al justiției accentuat. El este capabil să se arunce în apărarea propriilor interese sau ale altora, dacă va considera că acestea sunt oprimite. Uneori este bine să lupți pentru dreptate și să îți pui agresorul la locul lui. Cu toate acestea, Săgetătorul poate vedea o nedreptate chiar și acolo unde nu există deloc. Sau acolo unde nedreptatea poate fi văzută doar cu un microscop foarte mare.

Capricorn

Capricornul va petrece întreaga zi în căutarea adevărului, fiind convins că acesta este aproape. Căutările sale de dreptate pot viza totul: relațiile cu cei din jur, munca, viața personală. Totuși, indiferent cât de aproape va crede Capricornul că este de triumful adevărului, acest lucru este puțin probabil să se întâmple. Capricornul poate descoperi cu surprindere că adevărul pur este aproape inutil și că nimeni, în afară de el, nu are nevoie de el.

Vărsător

Stelele horoscopului sfătuiesc Vărsătorul să meargă doar pe căi drepte. Încercările de a juca propriul joc sau de a ascunde sau de a distorsiona ceva se pot sfârși prost. Așadar, dacă Vărsătorul vrea să obțină rezultatul dorit, va trebui să acționeze deschis. Cei din jur vor aprecia onestitatea și sinceritatea Vărsătorului, însă în comunicare nu ar trebui să exagereze: chiar și sinceritatea are limitele ei.

Pești

În unele chestiuni, pentru a obține rezultatul dorit, Peștii vor trebui să spună ceea ce se așteaptă de la ei, nu ceea ce gândesc cu adevărat. Sau măcar să tacă în momentele potrivite despre îndoielile lor. Nu e nimic de făcut, sinceritatea nu este întotdeauna potrivită, mai ales în discuțiile importante. Dacă Peștii își vor exprima direct toate gândurile, riscă să facă rău atât lucrurilor cât și lor înșiși. Dacă însă vor reține comentariile, s-ar putea să aibă de câștigat.


Articolul precedentTânăr de 24 de ani din Soroca, acuzat de furt de jumătate de milion de lei
Articolul următorVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru marți, 9 iulie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.