Horoscopul zilei de 24 septembrie, Balanțele -posibile confruntări cu partenerul de cuplu, Peștii- vor trece testul răbdării

0
182

Horoscop Berbec – 24 septembrie 2023: Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să fii mai cumsecade și să dai dovadă de mai multă înțelegere față de toți cei care îți ies în cale. Poate nu vei avea de câștigat cine știe ce, dar vei fi mulțumit de tine și asta contează.

Horoscop Taur – 24 septembrie 2023: Este o zi destul de agitată, care vine cu riscuri provenite din neglijențe de moment, pe care le ignori, zicând că nu vor genera cine știe ce consecințe. Ar fi bine să nu ajungi să vezi ce consecințe pot să apară.

Horoscop Gemeni – 24 septembrie 2023: Este o zi presărată cu destule momente tensionate care pot duce la decizii greșite, pe fondul unor emoții sau sentimente negative pe care le iei în considerare într-un moment de neatenție.

Horoscop Rac – 24 septembrie 2023: Ai ceva de învățat din lecțiile acestei zile, în special din situațiile greu de gestionat din familie sau cele legate de planurile tale de progres profesional. Poate că există un dezechilibru major pe undeva și ar fi bine să-l descoperi.

Horoscop Leu – 24 septembrie 2023: Unii dintre apropiați vor să-ți dea o lecție și ar fi bine să fii pregătit, să îi tratezi cu îngăduința omului care vede dincolo de aparențe. Este important, pentru liniștea tuturor, să fii calm și concentrat pe dorința de a face bine.

Horoscop Fecioară – 24 septembrie 2023: Este o zi care te invită la hărnicie și la îngăduință față de cei care nu fac ceea ce încerci tu să le explici că ar fi bine să facă. Degeaba încerci, dacă nu vor ajunge la o limită oarecare, nu vor face nicio schimbare reală. Horoscop

Balanță – 24 septembrie 2023: Sunt posibile confruntări cu partenerul de cuplu sau alte persoane importante din viața ta. Chiar dacă situația devine tensionată, tot vei reuși să o ții sub control, dacă vei dori să-ți ții nervii sub control.

Horoscop Scorpion – 24 septembrie 2023: Este posibil să înveți ceva despre o limită a corpului tău pe care nu o poți depăși, oricât ai încerca. Este mai înțelept să ții cont de ea și să faci pași mici, zi de zi, ca să o poți depăși în siguranță.

Horoscop Săgetător – 24 septembrie 2023: Ai ceva de învățat din problemele cu care se confruntă unii dintre prieteni tăi. Este o șansă cu care nu te întâlnești prea des și ar fi bine să o folosești cu mare grijă.

Horoscop Capricorn – 24 septembrie 2023: Ai parte de o zi destul de ofertantă, mai ales în problemele legate de relațiile cu cei dragi. Cu puțin mai multă toleranță față de anumite defecte de-ale lor, vei reuși să readuci armonia în aceste relații.

Horoscop Vărsător – 24 septembrie 2023: Chiar dacă sunt multe care nu-ți convin, ar fi bine să nu încerci să le aranjezi după gustul tău. Fiecare are dreptul să decidă ce face cu propria viață și de a refuza orice sfat sau orice sugestie, dacă așa cred că e bine.

Horoscop Pești – 24 septembrie 2023: Este o zi generoasă, dar numai după ce vei trece testul răbdării și al toleranței față de neștiința celor din jur. Chiar dacă nu știu, dacă sunt deschiși și vor să afle, si toate motivele să-i ierți și să-i înveți
sursa : https://www.libertatea.ro/lifestyle/horoscop-azi-24-septembrie-2023-4669541


Articolul precedentVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru duminică, 24 septembrie
Articolul următorCurs valutar pentru duminică, 24 septembrie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.