Horoscopul săptămânii: Dorinţa berbecilor de a deveni liderii tuturor iese, în sfârşit, la iveală de miercuri.

0
191

BERBEC: Nu vă puteţi detaşa de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturaj. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor acestora. Dorinţa de a deveni liderul tuturor iese, în sfârşit, la iveală de miercuri.

TAUR: Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi, se pare că toate planurile dv. ies pe dos. Joi, sunteţi efectiv blocată, dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou prin deciziile profesionale pe care le-ați luat.

GEMENI: Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic de una singură. Apar din senin tot felul de obstacole, dar sunteţi decisă să vă lipsiţi de ajutoare. După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval,chiar şi persoana iubită vă dovedeşte în weekend că e lipsită de afecţiune.

RAC: E foarte posibil să cedaţi nervos de marţi şi să judecaţi prea aspru întreaga familie. Cineva drag din anturajul profesional face multe presiuni asupra dv. miercuri pentru a lua o decizie care o avantajează. Vineri şi sâmbătă, afişaţi înţelegere şi o aprobaţi, dar rămâneţi la părerea personală.

LEU: Ajungeţi la concluzia că speranţele profesionale pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate, dar şi că aţi fost greşit sfătuită de către şefi. Faceţi eforturi ca să înţeleagă cei din jur de ce este nevoie să continuaţi să economisiţi. Vi se pare anormal să repetaţi aceleaşi lucruri.

FECIOARĂ: Aveţi posibilitatea de a vă îndeplini aproape toate visele, numai că n-aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum, nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfăţaţi, ba vă face şi numeroase reproşuri.

BALANŢĂ: Se pare că în acest interval nu înţelegeţi decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitor în domeniul profesional şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. Amânaţi toate întâlnirile,fără să daţi explicaţii.

SCORPION: Puneţi bazele unei noi activităţi profesionale din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Miercuri, sunteţi sfătuită să participaţi la un proiect pe care-l consideraţi fără mari şanse. O rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

SĂGETĂTOR: Refuzaţi marţi ori miercuri o colaborare profesională nu din răutate, ci pentru că vreţi să puneţi în practică singură un proiect costisitor. Nu vă place când refuzaţi, dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

CAPRICORN: Nu ascultaţi de nimeni şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Vă bazaţi pe fondurile dv. secrete şi speraţi să acoperiţi datoriile din banii primiţi joi. Realitatea însă vă va contrazice. Tocmai prietenii vor fi cei care nu vor mai accepta amânările de plăţi ale datoriilor. În weekend, imprudenţele vă sunt extrem de criticate de familie.

VĂRSĂTOR: Îi admiraţi pe cei care au tot ce vor, dar nu luaţi mai deloc în seamă norocul acestora. Trebuie să reconsideraţi solicitările celor care au fost atenţi cu dv. în urmă cu ceva timp. În weekend, este absolut necesar să-i răsplătiţi mai ales pe cei care v-au fost de ajutor.

PEŞTI: Primiţi multe mesaje foarte importante din partea unor rude care vă emoţionează şi vă conving să plecaţi la drum lung. Contramandaţi toate activităţile planificate, dar uitaţi să vă anunţaţi prietenii. Nu este exclus să fiţi stresate la maximum tot intervalul chiar şi de persoana iubită.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentMeteo: pentru astăzi se anunță ploi și până la +13 grade Celsius
Articolul următorCurs valutar: astăzi, 27 martie, leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și în raport cu dolarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.