Horoscop 4 august 2023. Zodia pentru care se rezolvă probleme mai vechi și își recuperează banii

0
196

 O zi condimentată. O să ne ocupăm şi de casă şi de ai noştri şi de noi, ca să fie toată lumea mulţumită.  Vibraţia zilei este 4 şi o să facem şi treaba, o să ne şi distrăm. Dacă plecăm la drum s-avem grijă la volan şi să respectăm regulile de circulaţie.

 LEU

Aţi putea pleca pe undeva ca să schimbaţi aerul, peisajul, să vă croiţi un alt drum poate, fie pe linie profesională, fie personală, c-o fi cineva departe care vă iubeşte. Poate organizaţi o escapadă turistică la malul mării , sau la munte ca să mai uitaţi de oboseală şi de stres.

 FECIOARĂ

O să staţi de vorbă cu nişte oameni de afaceri, investitori, care vor să vă coopteze într-un proiect de la care v-aţi alege cu nişte beneficii. Se rezolvă probleme mai vechi şi o să vă puteţi primi şi banii care-au stat prin conturile altora

 BALANŢA

O să fie ceva treabă şi pe la serviciu şi pe acasă, dar vă rămâne timp să ieşiţi la o plimbare, sau chiar să daţi o fugă prin împrejurimi, pe la rude, la prieteni. Se anunţă cineva în vizită şi o să vedeţi cu ce stare de spirit se prezintă fiinţă de la care aveţi mari aşteptări.

 SCORPION

Se conturează un succes! O reuşită care să vă meargă la inimă, că a revenit la sentimente mai bune cineva care fusese supărat şi s-a putut trece peste. Se adună bani în cont poate pentru că o să mai aveţi colaborări, sau vindeţi ceva şi strângeţi un capital.

 SĂGETĂTOR

V-aţi putea lansa într-o aventură profesională şi să începeţi şi nişte studii, vreo specializare şi să atingeţi un alt nivel salarial. Or să vină nişte bani în plus, dar sunt şi cheltuieli neprevăzute, cărora o să le faceţi faţă, nicio grijă.

 CAPRICORN

O să vă luaţi şi voi o porţie de respiro şi să vă refaceţi forţele c-o s-o luaţi de la capăt cu proiecte noi ca să puneţi în practică ideile pe care le-aveţi de ceva timp. Se poate să aibă loc o întâlnire la capătul căreia o să ştiţi ce decizie să luaţi referitoare la viaţa de cuplu – poate urmează să vă căsătoriţi.

 VĂRSĂTOR

O să recuperaţi nişte bani, dar nu fără intervenţii c-or fi nişte răi platnici pe acolo şi e bine să fiţi insistenţi. Se poate să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni care vă apreciază şi lucrurile or să vă iasă mai uşor

 PEŞTI

Există o sursă de câştig de explorat şi poate intraţi într-un parteneriat ca să aveţi sprijin în ceilalţi coechipieri care or să ţină pasul cu voi. O să primiţi confirmarea de la nişte oameni care au putere de decizie şi or să vă dea ok-ul pentru un proiect.

 BERBEC

Voi puteţi da refresh pe toate planurile şi o să vă bucuraţi de câştiguri, atât în plan material, cât şi emoţional, c-o s-atingeţi, probabil, nişte performante. E posibil să apară ceva semnale de atenţionare în sfera sănătăţii şi să trebuiască să faceţi un control medical amănunţit.

 TAUR

Se poate să vă apucaţi de o preocupare de timp liber, în care să-i implicaţi şi pe copii şi să aveţi un tonus fizic, mental de zile mari. Prietenii insistă să plecaţi într-o excursie şi deşi sunteţi mai comozi din fire o să vă urniţi din loc, totuşi.

 GEMENI

O să vă gândiţi până luni, sau până vă-ntoarceţi din concediu, dacă să daţi curs unei colaborări, sau să mai amânaţi o lună ca să n-aveţi un program prea încărcat. Poate v-apucaţi de nişte lucrări în locuinţa şi chit că o să puneţi şi voi mâna la treabă, fie chemaţi o firmă tot o să coste.

RAC

Se poate s-aveţi un program încărcat şi doar cu mare greutate să plecaţi pe undeva, dar o să rezolvaţi cam tot ce v-aţi propus. Se poate s-aveţi nişte preocupări de grup care să vă destindă, să vă mai scoată puţin din carapace.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: pentru astăzi se prognozează cer variabil și temperaturi de până la +34 de grade Celsius
Articolul următorAccident rutier în apropierea localității Șolcani: Autocamion VOLVO răsturnat în șanț
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.