Horoscop, 3 decembrie 2023: la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri

0
232

Berbec 3 Decembrie 2023

Berbec

 O conjunctură dintre Pluto și Venus îți va aduce noroc în cimentarea unei legături care îți doreai enorm de mult să funcționeze mai bine. Reușești să te apropii mai tare de omul respectiv și îți faci înțelese emoțiile. Comunicarea dintre voi va fi cu precădere extraordinară.

Taur 3 Decembrie 2023

Taur

 

Se produce azi o conexiune rară între Venus și Pluto, datorită căreia ai șansa să îți îmbunătățești abordarea față de regimul tău alimentar și de fitness. Nu exagera însă – poți fi tentat/ă – și axează-te mai degrabă pe schimbări moderate, pe care le poți implementa în fiecare zi.

Gemeni 3 Decembrie 2023

Gemeni

Flirt de sezon sau o iubire ce poate să dureze o viață? Nu știi nici tu prea bine în zodiacul de azi Gemeni. Când te implici cu toată ființa, când îți surâde mai degrabă să te joci. Așa o să produci suferință celuilalt. Hotărăște-te odată și transmite-ți intențiile.

Rac 3 Decembrie 2023

Rac

Se anunță o discuție deosebit de intensă cu un membru al familiei sau cu iubitul/a. Înainte să îți ieși din pepeni fiindcă ești tratat/ă nedrept, află că nu e neapărat vorba despre o problemă personală: acel om proiectează asupra ta o frică sau nesiguranță din copilărie. Ceea ce nu înseamnă că trebuie să accepți orice, subliniază predicțiile pentru zodia Rac azi.

Leu 3 Decembrie 2023

Leu

Ai mare grijă la ce îți iese pe gură în horoscopul de azi Leu, căci un aspect tensionat între Venus și Pluto va face ravagii la categoria exprimare. Așadar, abține-te să bârfești și dă dovadă de moderație și atunci când vorbești despre propria persoană. Nu dorești să te destăinui cuiva care va profita de încrederea ta.

Fecioara 3 Decembrie 2023

Fecioara

Conform horoscopului zilnic Fecioară, nu o dată se va întâmpla azi să renunți la sarcinile tale ca să sari în ajutorul unui amic. Deși îți este de apreciat generozitatea, măcar asigură-te că urgența e reală. Altfel se pot naște frustrări între voi.

Balanta 3 Decembrie 2023

Balanta

Îți sare țandăra din nimic, sugerează zodiacul de azi Balanță, ceea ce poate duce la conflicte cu iubitul/a sau cu familia. Nici măcar tu nu ai putea spune de ce ești atât de nervos/oasă. E genul de zi în care îți vei cere scuze des și te vei trezi că ai vrea continuu să te muști de limbă.

Scorpion 3 Decembrie 2023

Scorpion

Nu poți face în așa fel încât să te înțelegi bine cu toată lumea, așa că ar fi de preferat să renunți de la început. Predicțiile pentru zodia Scorpion azi accentuează că, atât timp cât vei încerca să câștigi adepți pentru planul tău, se vor isca numai conflicte. Te descurci de minune și singur/ă.

Sagetator 3 Decembrie 2023

Sagetator

E crud să ții un Săgetător departe de un vis, dar e necesar uneori. Dacă nu ții cont de riscuri și nici de realitate, demisia aceea intempestivă, călătoria aventuroasă sau acea relație cu suișuri și coborâșuri se pot dovedi într-adevăr idei de-a dreptul groaznice, spune zodiacul zilnic Săgetător.

Capricorn 3 Decembrie 2023

Capricorn

Azi e o zi în care va fi absolut necesar să pui piciorul în prag. Cineva din cercul de cunoștințe sau de colegi insistă cu o idee care știi că va fi dezastruoasă pentru toți. E musai să fie combătut ca să nu ajungă să facă și mai mult rău, atestă horoscopul zilnic Capricorn. Ție îți este menit să îl înfrunți.

Varsator 3 Decembrie 2023

Varsator

Conform predicțiilor pentru zodia Vărsător azi, e imperios necesar să nu dai înapoi din acea situație care te sperie profund. Mai degrabă percepe-o ca pe o șansă de a evolua. Analizează de unde vin temerile tale și, dacă sunt nefondate, știi ce trebuie să faci în continuare: să le înfrunți.

Pesti 3 Decembrie 2023

Pesti

Conform zodiacului de azi Pești, starea ta de bine poate fi scuturată din temelii de o problemă cu încrederea. Nu în tine, ci în cineva apropiat. Poate te simți presat/ă să împărățești ceva de care nu ești sigur/ă că ar trebui dezvăluit unei persoane față de care ai suspiciuni sau ești trădat/ă. E necesar să fii cât mai discret/ă și rezervat/ă.

SURSA: divahair.ro

Articolul precedentNASA schimbă harta zodiacului: Ofiucus, purtătorul de șerpi, noul semn astrologic
Articolul următorCurs valutar 3 decembrie 2023: euro costă 19 lei și 40 de bani, iar dolarul american 17 lei și 78 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.