Horoscop 11 septembrie 2023: Zodia care poate lua un împrumut bancar HOROSCOP CU NETI SANDU

0
177

 Reuşite azi. Am putea culege roadele muncii noaste, să ne bucurăm de un rezultat extraordinar la şcoală, sau că am trecut cu bine un interviu.  Vibraţia zilei este 11, număr maestru, şi să evaluăm corect, cinstit orice situaţie cu care ne confruntăm.

 FECIOARĂ

Se poate să aflaţi o veste bună care să vă scutească de un drum, de un efort, şi să vă puteţi ocupa de alte lucruri care să vă relaxeze. Un tratament putea să-şi fi făcut efectul şi să vă simţiţi, în sfârşit, în elementul vostru că organismul s-a refăcut.

 BALANŢA

Iniţiativele se ţin lanţ, totul e să le duceţi pe toate la bun sfârşit, ca să bifaţi cât mai multe reuşite – că resurse aveţi. O să vă străduiţi să obţineţi un împrumut bancar ca să vă schimbaţi maşina, sau să aveţi pentru taxele şcolare.

 SCORPION

O să vă daţi întâlnire cu un partener de afaceri să luaţi în discuţie un proiect care v-ar mobiliza pe o perioadă mai lungă de timp şi o să începeţi nişte negocieri. O să vi se mulţumească, poate într-un cadru mai larg pentru felul în care aţi muncit în ultima vreme.

SĂGETĂTOR

O întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect particular şi faceţi rost de bani din sponsorizări, apelaţi la fonduri europene, găsiţi voi. Se iveşte ocazia să vă repeziţi într-un city break pe undeva, într-un oraş din străinătate şi n-o să ziceţi nu.

 CAPRICORN

Banii blocaţi pe undeva încep să ajungă, chiar dacă nu toţi odată, ci pe rând, la voi în cont şi o să vă puteţi cumpăra şi acele lucruri pe care până acum le tot tăiaţi de pe listă. Poate vi se recomandă un tratament medicamentos, ori poate o fizioterapie care să vă dezmorţească muşchii, oasele.

 VĂRSĂTOR

O revedere care o să vă răscolească amintiri frumoase şi o să scrieţi, poate, un nou capitol de viaţă sentimentală. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care v-aţi conversat doar în reţelele de socializare şi o să fie incitant.

 PEŞTI

O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri care vor să şi lucraţi împreună, să ieşiţi şi după orele de program, că aveţi multe în comun. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi.

 BERBEC

Vi se face o ofertă de job şi poate nu va fi singura. O să aveţi de unde să alegeţi şi să mai adăugaţi ceva bani la salariu. Încep să vină banii, atât de la serviciu, cât şi din particular, că nu i-aţi luat poate la timp.

 TAUR

Poate mai luaţi diverse lucruri pe acasă, reorganizaţi un pic, scoateţi ce nu vă mai convine şi o să creaţi mai mult spaţiu, să fie aerisit, frumos. Se poate să primiţi o funcţie la actualul serviciu şi o să aveţi de ales. Să o acceptaţi sau să rămâneţi pe locul pe care sunteţi.

 GEMENI

O revedere emoţionantă, speranţele voastre nu au fost deşarte şi o să vă puteţi împăca cu acea persoană care a lipsit din viaţa voastră și să fiţi fericiţi. Vi se propune un extra job şi o să fiţi pregătiţi să sacrificaţi două, trei ore ca să mai câştigaţi nişte bani.

 RAC

O să vă bucuraţi de nişte beneficii, că şefii se arată mulţumiţi de calitatea muncii voastre şi poate vă dau bani în plus la salariu, voucher de vacanţă. O să vă luaţi inima în dinţi să faceţi nişte treburi mai complicate pe acasă şi să reamenajaţi interiorul şi costă.

 LEU

Poate vă invită cineva într-o vacanţă şi o să dislocaţi o sumă de bani din bugetul lunar să vă plimbaţi, să vă duceţi la distracţie. E posibil să vi se acorde un credit bancar ca să vă luaţi o casă, probabil mai mare că urmează să vă căsătoriţi, să aveţi copii.

SURSA stirileprotv.ro

Articolul precedentMeteo: început de săptămână cu cer variabil și temperaturi de până la +25 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 11 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 21 de bani, iar dolarul american 17 lei și 95 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.