Horoscop 1 octombrie 2023: O zodie se îndreaptă spre căsătorie și ar putea să-și ia casă

0
298

  O zi frumoasă. O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, de o gustare bună, de un peisaj, de lucrurile mărunte, dar care ne fac viaţa frumoasă. Vibraţia zilei este 1 şi să facem acel lucru pe care n-am avut curaj, până acum, să-l facem.

 BALANŢA

Aveţi chef de plimbare, vă duceţi într-o drumeţie şi vă rupeţi de zgomotul oraşului, sau de monotonia vieţii din ultima vreme şi o să fie revigorant. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care vibraţi la unison şi o să daţi deoparte greutăţile zilnice, nemulţumirile.

 SCORPION

Poate va face o vizită cineva la care ţineţi şi o să fie un balsam sufletesc, după o săptămână agitată, o să vă încărcaţi şi voi bateriile sufleteşti. O să aveţi cu cine să petreceţi o zi minunată şi o să vă faceţi planuri pentru evenimentele care vor avea loc în curând.

 SĂGETĂTOR

O stare de bine din care se vor alimenta şi prietenii voştri, că sunteţi, că de obicei o sursă de inspiraţie şi o să fie o atmosferă cât se poate de bună şi-o să vă faceţi noi prieteni. E cineva interesat de voi, poate fi viitorul vostru partener de viaţă dacă o să vă armonizaţi din mers.

CAPRICORN

O să mai ieşiţi şi voi pe la mondenităţi, luaţi pulsul societăţii şi vă refaceţi starea de spirit că oboseala vă ia din strălucire, din spontaneitate. Se poate să le faceţi o surpriză copiilor, îi duceţi în parc, la terenurile de sport, să-ncerce lucruri noi, să râdă să se joace.

 VĂRSĂTOR

E un moment bun să vă recâştigaţi locul în inima fiinţei iubite şi să avansaţi spre căsătorie, să vă luaţi casă şi să vă gândiţi şi la copii, dacă n-aţi făcut-o pân-acum. Se poate să primiţi ceva în dar şi să-i întoarceţi şi voi gestul fiinţei iubite ca amândurora vă plac surprizele.

 PEŞTI

Poate organizați un rendez-vous cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, în speranţa c-o să petreceţi frumos, împreună, şi vă puteţi bucura de viaţă. Se poate să ieşiţi la o cafea cu cineva care vine cu o propunere de afaceri şi o să discutaţi pe-ndelete condiţiile.

 BERBEC

Poate fi o zi aniversară, o fi un botez, e un motiv să revedeţi prieteni, rude şi să împărtăşiţi experienţele din ultima vreme, schimbaţi impresii. E cineva tânăr care vrea să-i acordaţi mai mult credit, că are multe să vă dovedească, totul e să-i daţi ocazia.

 TAUR

Se poate s-ajungeţi la o petrecere şi să consolidaţi nişte prietenii, să alegeţi o altă perspectivă profesională, că vi se deschid nişte uşi, vor fi oameni dispuşi să v-ajute. O să petreceţi un timp de calitate cu omul drag, poate-o s-aveţi o preocupare comună, un hobby.

 GEMENI

O s-aveţi o agendă încărcată şi o să treceţi în revistă târguri, expoziţii, vă duceţi la un spectacol, luaţi masa cu prietenii, o să fie o zi plină-ochi-de evenimente. E posibil să-ntâlniţi pe la sindrofiile, la care-o s-ajungeţi o persoană care va rezona cu stilul vostru şi puteţi încerca o relaţie.

 RAC

Se poate să vă invite cineva la un botez, e o sărbătoare care-o să v-aducă bucurie şi o să faceţi cumva să vă vedeţi mai des cu vechii voştri prieteni. Se poate să plecaţi undeva în plimbare dacă n-o să preferaţi, iarăşi să-i chemaţi acasă la voi pe prietenii la un fresh, o cafea.

 LEU

O să le dedicaţi poate, mai mult timp copiilor, îi duceţi la alergare în parc, cu role, cu bicicletă, sau într-un parc de aventură, cu tiroliana. Relaţia de cuplu o să v-aducă acel echilibru după care tânjiţi cine ştie de când şi o să fiţi fericiţi.

 FECIOARĂ

Poate aflaţi că aţi fost admişi la o şcoală, c-aţi obţinut un job şi că o s-aveţi de câştigat, dar tot aşa, cu multă muncă şi conştiinciozitate. Poate daţi o fugă prin împrejurimi, la munte, la mare, depinde care vă e mai aproape să vă-ntoarceţi până la noapte.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentCurs valutar 1 octombrie 2023: euro costă 19 lei și 13 de bani, iar dolarul american 18 lei și 15 de bani
Articolul următorSoroca: cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național al Mărului / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.