GIZ este gata să pună umărul la dezvoltarea ZEL la Soroca

0
114

Recent, primarul municipiul Soroca Lilia Pilipețchi și un grupă de specialiști ai primăriei au avut o întrevedere cu reprezentanții GIZ, care au venit la noi cu mai multe proiecte de idei pentru Zona Economică Liberă, relatează Serviciul de presă al primăriei Soroca.

Astfel, în cadrul discuției autoritățile sorocene și-au manifestat, încă o dată, disponibilitatea de  a conlucra cu investitorii străini în vederea dezvoltării unei Zone Economice Libere (ZEL), care ar permite crearea noilor locuri de muncă. Primarul Lilia Pilipețchi a accentuat că suntem deschiși pentru orice colaborare în beneficiul orășenilor. Acum urmează ca primăria să recepționeze Schița sectorului propus de GIZ pentru funcționalitatea obiectului în cadrul ZEL. (SURSA FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

Articolul precedentTatiana Palamarciuc este noua directoare a IET nr.17 „Cheița de Aur”
Articolul următorNoi fapte bune la Gimnaziul Schineni / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.