Gimnaziul Roșietici + Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe” din Cuca, județul Galați = proiectul „Educația care ne unește”

0
73

Instituția Publică Gimnaziul Roșietici din satul Roșietici, raionul Florești, a semnat, la data de 5 decembrie 2022, un Acord de parteneriat cu Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe” din comuna Cuca, județul Galați, România, transmite stiri.md . Datorită Acordului de parteneriat și colaborare instituțiile vor organiza și desfășura un șir de activități comune. 

  Potrivit unui comunicat al instituției, prima întâlnire cu membrii echipei de proiect al Gimnaziului „Sfântul Gheorghe” comuna Cuca a avut loc la data de 12 decembrie 2022. În cadrul acestei întâlniri virtuale Instituția Publică Gimnaziul Roșietici a fost reprezentată de către elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai comunității. La întâlnire au fost prezentați membrii   echipei de proiect și s-a stabilit modul de desfășurare pentru fiecare dintre activitățile proiectului. Au fost stabilite responsabilități pentru fiecare dintre membrii echipei, astfel încât să se asigure coordonarea eforturilor instituțiilor participante. S-a coordonat perioada de desfășurare a proiectului și s-au stabilit activitățile comune din cadrul proiectului. „Ne dorim o colaborare eficientă prin schimb de experiență, bune practici, vizite, relații de prietenie. Le mulțumim reprezentanților acestor școli că au acceptat să ne fie parteneri”, a menționat în context Victoria Podubnîi, directoarea IP Gimnaziul Roșietici.

Gimnaziul din Florești a mai semnat și în luna noiembrie acorduri de colaborare cu două instituții din România: Școala Gimnazială nr.1 comuna Vârlezi și Școala Gimnazială nr.1 comuna Umbrărești, județul Galați.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentVictimele catastrofei de la Cernobâl au fost omagiate la Florești
Articolul următorO rândunică părăsește cuibul PSRM. Foștii colegi ai lui Gaik Vartanean îi cer să depună mandatul de deputat.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.