Gaz pe foc a turnat Dmitri Medvedev în timpul vizitei sale în Donbas

0
598

  Regiunile separatiste din Donbas au fost vizitate de o delegație de la Moscova, formată din ex-președintele FR, Dmitri Medvedev, șeful administrației prezidențiale de la Kremlin, Serghei Kirienco, ministrul de interne, Vladimir Lolokolțev și șeful FSB, Alexandr Bortnicov.

  Într-o declarație publicată pe Telegram, Medvedev a afirmat că “a purtat discuții cu privire la măsurile prioritare ce trebuie luate pentru asigurarea securității republicilor din Donbas, conform instrucțiunilor președintelui” rus Vladimir Putin. A fost acordată o atenție deosebită armonizării legislației” regiunilor separatiste cu cea a Rusiei, precum şi reparării infrastructurii şi pregătirii școlilor pentru începerea noului an școlar”. (FOTO: Ведомости)

 

Articolul precedentHoții „au curățat” de mezeluri, dulciuri și țigări un magazin din satul Dubna
Articolul următorÎl durea burta de trei zile, dar când s-a adresat la medici aceștia i-au găsit în stomac un … pahar
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.