Gata cu „ghicitul”: trecem la „ora de iarnă” pe data de 25 octombrie

0
97

   După mai multă vreme de frământări cu privire la problema „existențială” – va trece sau nu va trece Republica Moldova la ora de iarnă, astăzi a fost punctul pe „i”:  „În conformitate cu propunerea Comisiei Economice Europene a ONU şi concomitent cu statele membre ale Uniunii Europene, Guvernul Republicii Moldova comunică – pe data de 25 octombrie 2020, ultima duminică a lunii octombrie, la ora 3.00, pe întreg teritoriul republicii va avea loc trecerea la timpul “de iarnă” prin transferul acelor ceasornicului cu o oră înapoi – ora 3:00 devine ora 2:00.”, se anunță pe pagina Guvernului.

 Apropo, acest mecanism este folosit de 110 țări, iar Republica Moldova a recurs la această practică prima dată în anul 1979…


Articolul precedentBuzele, gura și ochii pot „trăda” prezența virusului
Articolul următorO țară a „bătut” coronavirusul de două ori. Află de cine este vorba.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.