Fotografia – pasiunea fraților Balaniuc / VIDEO

0
434

Daria și Alexandru Balaniuc din Soroca sunt pasionați de fotografie. Alexandru este elev în clasa a patra, la Liceul Constantin Stere, iar Daria absolvește nouă clase. Pasiunea față de fotografie o au de la fratele lor mai mare, Nicolae.

Daria obișnuiește să posteze fotografiile pe instagram, unde adesea apare ea în cadru. Fratele mai mic nu este prezent pe această rețea de socializare și nici nu-i place să fie fotografiat. Ca un adevărat viitor maestru al fotografiei, crede că merită fotografiată, doar lumea din jurul fotografului. 

Și chiar dacă Alexandru nu are cont pe Instagram, sora sa are grijă ca fotografiile făcute de el, unde ea este în rol de model, să fie văzute și admirate de prietenii virtuali. Cu toate acestea, Alexandru are fotografii care nu sunt plasate pe internet, dar pe care le adună pentru viitorul său portofoliu.

Fotografiatul este pasiunea care-i unește, și de care ar putea să-și lege viitoarea profesie.

Articolul precedentSorocenii Petre Popa, Vitalie Răileanu și Nina Slutu-Soroceanu au fost nominalizați la „Premiile Uniunii Scriitorilor”
Articolul următorO fetiță de 5 ani a paralizat și nu a mai putut vorbi 12 ore, după ce a fost mușcată de o căpușă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.