(Foto/video) “Lecturăm și ne distrăm – timpul vesel petrecem”

0
35

Astăzi, în Parcul „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca, a avut loc evenimentul de totalizare al proiectului de voluntariat în bibliotecă “Lecturăm și ne distrăm  – timpul vesel petrecem”. Proiectul a fost lansat la 15 iunie. Acesta este o formă inovativă de activitate pentru Centrul de Documentare și Informare „Mihail Sadoveanu” din Soroca, bazată pe practica internațională.  Misiunea programului este îmbunătățirea serviciilor pentru comunitate, prin implicarea comunității.

Pe parcursul celor trei luni, cât a durat proiectul, cele cinci filiale ale CDI „Mihail Sadoveanu” au făcut echipe bune între bibliotecari, cititori și voluntarii și împreună au organizat diverse activități: călătorii literare pe marginea cărților citite, jocuri interactive, jocuri educative etc. Astfel, timpul petrecut în bibliotecă a fost nu doar util prin lecturarea  cărților, dar și instructiv și distractiv.

La evenimentul de astăzi, participanții au prezentat activitățile lor și și-au împărtășit experiența cu cititorii altor biblioteci. Recitalul de poezii, cântecele și dansurile, jocurile etc. au creat o atmosferă plăcută și veselă.

Proiectul a fost inițiat de Centrul de Documentare și Informare „Mihail Sadoveanu”  în parteneriat cu CRT Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.