Filmul CARBON vine la Drochia

0
80

Filmul Carbon vine la Drochia. Sâmbătă, 27 ianuarie la orele 18:00 la Casa de Cultură, drochienii sunt invitatați să vizioneze o nouă producție autohtonă în regia lui Ion Borș.

Acțiunea are loc în Moldova anului 1992, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale conflictului de pe Nistru. Urmărim povestea unui tânăr tractorist, Dima, care din simpla și naiva dorință de a-și construi o viață „normală” alături de iubita sa, pornește pe un drum periculos, la capătul căruia așteaptă să-și vadă visurile împlinite.

O descoperire sinistră transformă călătoria lui Dima într-o aventură absurdă, plină de situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit și prostia oamenilor care îl înconjoară. Din toată această poveste, Dima învață un lucru important –„să fie om!”, o lecție care, în cele din urmă, reușește să îi schimbe viața!

În rolurile principale: Dumitru Roman, Ion Vântu, Adriana Bîtcă, Igor Caras-Romanov, Constantin Haret și Ion Coșeru.

 Pentru mai multe informații accesați iticket.md


Articolul precedentLa mulți ani, maestre! Dirijorul Orchestrei „Lăutarii”, Nicolae Botgros, își sărbătorește astăzi ziua de naștere
Articolul următorO stradă în numele Maestrului Nicolae Botgros în Soroca, rămâne deocamdată doar o promisiune
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.