Filat este supărat că unii ambasadori se implică în politica internă a RM. Cine oare or fi aceștia?

0
112

   Această declarație a președintelui PLDM a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate, la care acesta a fost invitat. Cică, pe lângă mesajele de susținere a politicienilor străini pentru candidatura Maiei Sandu la alegerile prezidențiale, există și mesaje, “care pe alocuri reprezintă un fel de presiune”. „Aici mă refer la mesajele transmise într-o manieră diplomatică de unii ambasadori. Asta reprezintă imixtiune și dacă vor continua în acest sens, noi vom lua atitudine și vom reacționa prompt”, a mai spus Filat.

Filat a mai concretizat că „…unii ambasadori în discuțiile, inclusiv cu colegi de ai mei, de partid, transmis anumite mesaje: cum ar fi bine de procedat, de ce ar fi bine de procedat într-un anumit fel”.

Cine oare or fi acești ambasadori, care pun presiune pe politicienii de pe malul Bâcului? Rămâne de văzut, dar un lucru pare cert – dacă este vorba despre Maia Sandu nu este vorba, cu siguranță, de ambasadorul Federației Ruse.


Articolul precedentȘtiți câți alegători suntem înscriși în Registrul de Stat al alegătorilor? Mai mult de 3.000.000!
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Masca noastră cea de toate zilele…
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.