„Ființă firavă – femeia” – spectacol muzical marca Band Orchestra, dirijată de maestrul Ion Vorotneac / VIDEO

0
491

Câteva sute de spectatori, veniți în Sala Mare a Palatului de Cultură din Soroca, în mare parte doamne și domnișoare, care în aceste zile sunt omagiate, au trăit aproape trei ore de vis în compania Band Orchestrei a Consiliului raional Soroca, condusă și dorojată de maestrul Ion Vorotneac. Instrumentiștii și interpreții, de muzică populară și muzică ușoară, au făcut deliciul publicului interpretând piese de rezistență și piese mai noi, răsplătite cu aplauze și flori.

În fața celor prezenți au ținut cuvinte de felicitare vice-președinții raionului, Svetlana Păunesc și Iurie Tănase, profesoara, ex-prefectul de Soroca, Ana Bejan și Grigore Bucătaru, șeful Secției raionale Cultură și Turism. 


Articolul precedentSoroceanul David Doga a câștigat un turneu internațional la sambo
Articolul următorAre „la pasiv” trei furturi în orașul Florești și a fost reținut pentru 72 de ore
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.