Festivalul Național al Mărului în imagini / GALERIE FOTO

0
1460

La Soroca s-a desfășurat ediția a XI-a a Festivalului Național al Mărului, organizat de către Consiliul raional Soroca în parteneriat cu Primăria municipiului Soroca și filiala Soroca a Camerei de Comerț și industrie a Republicii Moldova. Evenimentul a adunat lângă cetatea medievală soroceni și oaspeți din republică și de peste hotare. „Observatorul de Nord” a publicat secvențe video de la festival, care pot fi urmărite aici, iar mai jos vedeți o galerie foto de la eveniment.

La Festivalul Național al Mărului au evoluat studiourile muzicale şi cluburile de dansuri din Soroca, în timp ce începuse comercializarea produselor agricole. În preajma Cetăţii Soroca vizitatorii au putut admira expoziţia agenţilor economici și a producătorilor de mere, expoziţii de material săditor, dar și stand-urile meşterilor populari și a primăriilor. A urmat apoi parada  agenţilor economici și parada portului popular, a instituţilor de învăţămînt şi a elevilor în costume reprezentative pentru festival.

Deschiderea oficială a Festivalului Naţional al Mărului a început cu discursurile oficialilor și decernarea Agenţilor economici. După care a urmat un spectacol muzical susţinut de Band Orchestra a Consiliului Raional Soroca, dirijor Ion Vorotneac, ansamblurile folclorice şi de dans de la Secţia Cultură şi Turism Soroca, dar și recitalul interpretului Mihai Ciobanu.


Articolul precedentLa 160 de kilometri de Soroca, la Vinița, s-au auzit explozii în urma atacurilor cu rachetă / VIDEO
Articolul următorInga Vlas: „Iubesc totul ce este legat de imaginație”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.