Factura pentru plata gazelor va include și compensațiile din partea statului

0
296

  Pe canalul său de Telegram, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a aexplicat cum vor arăta facturile pentru plata gazului natural. Conform ministrului, aceste facturi  vor include și sumele compensate de Guvern.

   Vă reamintim că, Guvernul Gavriliță a decis  următoarele măsuri de compensare pentru perioada rece a anului: Pentru 300.000 de familii vulnerabile, indemnizația pentru perioada rece a anului va crește de la 500 la 700 de lei pe lună;  Toți consumatorii casnici, circa 746.000 familii, vor primi compensații la factura de gaze. Reducerile se vor aplica direct în facturi. Pentru primii 50 m.cub gaz consumați – se va achita 6,8 lei (Guvernul va achita diferența de 4,3 lei). Pentru încă 100 m.cub consumați, se va achita 7,9 lei (Guvernul achită va achita diferența de 3,2 lei); 222.000 consumatori casnici din zonele cu încălzire centralizată din Chișinău și Bălți vor fi compensați la creșterea prețului la agentul termic.
Articolul precedentAlexandra, de 31 ani, s-a căsătorit și a decedat după câteva zile
Articolul următorÎncă o fântână renovată pe banii oamenilor buni din satul Vasilcău
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.