Fabrica de conserve ”Alfa Nistru” și Centrul de Dezvoltare ”Ingenioșii”, sponsorii concursului foto „Deghizează-te și câștigă”!

0
281

Zile numărate au rămas până la finalul concursului foto „Deghizează-te și câștigă”! și îi îndemnăm să fiți activi și în continuare.

Unul dintre sponsorii concursului „Deghizează-te și câștigă”, este SA ”Alfa Nistru”, fabrica de conserve din Soroca cu producție care este un bun exemplu de alimentație naturală, gustul și calitatea căreia le cunoaștem încă din copilărie!

 

Acest centru propune pentru soroceni următoarele servicii: predarea limbii engleze (maturi şi copii), servicii de logopedie şi consiliere psihologică, pregătirea pentru şcoală, dezvoltare timpurie şi școala de vară pentru copii. Pedagogii folosesc diferite metode distractive precum ar fi jocurile, lucrul în echipă, sarcini creative și alte metode interesante pentru a înlesni învăţarea lucrurilor noi. Centrul dispune de specialişti în domeniul educaţional.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate, despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs.

Termenul limită – 31 mai 2022.
SUCCES TUTUROR!

Articolul precedentBiroul 104 de la Inspectoratul de Poliție Soroca – odaia torturii: „Îți mai trebuie să suni la poliție?” / VIDEO
Articolul următorUltimele câteva ore de agitație pentru candidații la funcția de primar al satului Zastânca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.