„Există viață și după Dodon”. Rușii sunt gata să mărească importul produselor agricole moldovenești.

0
263

  Drept consecință a embargoul impus Federației Ruse de mai multe țări europene, situația pe piața agricolă este din ce în ce mai complicată. Cel puțin prețurile la produsele agricole sunt în continuă creștere și autoritățile de la Moscova întreprind deja măsuri pentru ameliorarea situației.

   Astfel, președintele Vladimir Putin a cerut premierului Mihail Mișustin să întreprindă măsuri concrete până la 1 septembrie, iar una din acestea măsuri ar fi creșterea volumului de produse agricole importate din țările Comunității Statelor Independente. Fermierii moldoveni ar putea exporta mai mult în Federaţia Rusă.

   Contactat de noi, un fermier sorocean a salutat această decizie a rușilor, specificând că agricultorii moldoveni au potențialul necesar „de a aproviziona piața din Federația Rusă cu produse agricole de calitate”.

 

Articolul precedent11 soroceni au fost depistați cu COVID, iar o femeie a decedat, din cauza virusului
Articolul următorDupă mai mulți ani de secetă, la Dărcăuți va avea loc Festivalul Apelor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.