Elevii din clasa I au fost premiați pentru că iubesc lectura

0
45
sursă: captură video Sor-tv

Direcția de Învățământ Soroca la data de 8 noiembrie a organizat o activitate, unde copiii au avut parte de o duminică frumoasă plină de emoții pozitive. La eveniment au fost alături de copii  doamna Angela Mușenco, Petru Popa, Mihai Zagaevschi, părinții și buneii.

Elevii au prezentat un filmuleț de trei minute despre cititul în familie. Îndemnați de învățători, copii alături de părinți au prezentat filmulețele care ulterior au fost evaluate de comisie conform regulamentului.

Doamna Angela Mușenco: “În cadrul lunarului bibliotecilor școlare Direcția Învățământ a organizat un concurs “Lectura în familie”, în cadrul familiei cu participarea părinților, buneilor, surorilor, fraților. Astăzi suntem la o activitate de totalizare, au participat în jur de 50 de copii invitați din clasa I. Am avut o participare frumoasă, activă unde copiii sunt de-abia la început. Elevii s-au întâlnit cu scriitorul Petru Popa și iluzionistul Mihail Zagaevschi, au avut parte de multe cadouri și surprize.

Părinții și cei prezenți sun încântați de activitatea desfășurată și povestesc că copii preferă sa citească povești, aventuri și sunt entuziasmați de concurs. Elevii sunt fericiți de cadourile și surprizele primite și își doresc mai multe concursuri cu premii.

Cristina Plitoc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.