Elevi din Soroca și Drochia sunt printre premianții Olimpiadei republicane la matematică

0
434

  Irina Gârbu, elevă în clasa a VII-a de la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca și Ciprian Burduja, elev în clasa a X-a de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Drochia se regăsesc printre premianții ediției 66 a Olimpiadei republicane la matematică.

Irina a primit Mențiune, iar Ciprian a câștigat locul II. Succesul elevilor este și meritul profesorilor Valentina Ceban, de la LT „Constantin Stere” și Ion Caba, de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”… Să menționăm că la olimpiadă au participat 217 elevi din clasele VII-XII din toate raioanele și municipiile Republicii Moldova, iar din cele 60 de locuri premiante 21 au revenit elevilor de la Liceului Teoretic „Orizont” din Durlești. (Dan AOLEI)

FOTO: Ziarul Național


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentÎncă două proiecte incluse în Programul „Satul European” au fost finalizate, în comuna Iarova și satul Rudi
Articolul următorPeste 275 de incendii de vegetație au stins pompierii soroceni timp de un an: cum le putem preveni?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.