Ei adună gunoiul din oraș ca Soroca să fie mai curată / VIDEO

0
397

Igor, Ghenadie și Alexei sunt trei angajați ai Direcției Gospodăriei Locativ Comunale (DGLC), care au grijă de evacuarea gunoiului menajer din municipiul Soroca. Ca să nu creeze ambuteiaje și disconfort celorlalți șoferi, camionul lor de un portocaliu aprins, importat la mâna a doua de autorități, iese la colectat gunoiul în fiecare zi pe la ora 16:00 și timp de 4-5 ore deșartă toate pubelele din municipiu, ca mai apoi să evacueze tot ce a adunat la gunoiștea municipală. 

Igor s-a întors toamna trecută din Cehia, și ca să nu stea degeaba, s-a angajat șofer la DGLC Soroca. Ghenadie are ani buni de când lucrează la această întreprindere municipală și este bucuros că și cu ajutorul său municipiul Soroca este mai curat. Alexei, este cel mai tăcut din toți, în schimb muncește cu sârguință, în pofida duhorii care vine de la gunoi. Au și ei ceva de spus, iar noi am fost curioși nu doar să-i ascultăm ci și să le apreciem truda, în special acum, în ajunul Zilei Mondiale a Curățeniei.


Articolul precedentPerepețiile matinale ale unui șofer turmentat cu un porc în portbagaj
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Pe ulița satului…
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.