Efim Agachi a fost desemnat Președinte al Organizației Raionale a Partidului “Viitorul Moldovei” din Soroca

0
168

În săptămâna ce a trecut, liderul Partidului „Viitorul Moldovei”, Vasile Tarlev, a efectuat o vizită specială în raionul Soroca. „Am avut plăcerea să particip la Adunarea de constituire a Organizației Raionale a Partidului „Viitorul Moldovei”, unde a fost aprobată structura, ales consiliul și președintele…  Mă bucur să avem alături susținători de încredere, oameni care împărtășesc cu noi aceleași valori”, a menționat liderul partidului, Vasile Tarlev.

Președinte al Organizației Raionale a Partidului „Viitorul Moldovei” a fost numit Efim Agachi. Amintim că el a fost președinte al Consiliului Județean Soroca și ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Președintele partidului, Vasile Tarlev, a declarat că a fost ales președinte al Partidului ”Viitorul Moldovei”, care a fost reorganizat și fondat recent. Acum, partidul se ocupă cu dezvoltarea structurii pe întreg teritoriul țării, deschizând organizații raionale de partid, urmând apoi cele sectoriale. La Soroca, conform planului, a avut loc adunarea de constituire a organizației raionale de partid, unde au fost aleși consiliul și președintele. Partidul intenționează să se extindă în toate raioanele și regiunile țării, sperând ca în cel mai scurt timp să activeze, să reactiveze și să impulsioneze structurile raionale ale partidului Viitorul Moldovei, abordând nu doar viitorul Moldovei, ci și prezentul.

Partidul Viitorul Moldovei vine cu un mesaj clar, cu propuneri și inițiative de a-i mobiliza pe toți patrioții Moldovei care nu s-au dezamăgit și nu au plecat din țară, ci sunt preocupați de viitorul țării noastre, al Moldovei, de viitorul copiilor și al familiilor. Partidul dorește să îi aducă alături și să le ofere sprijinul necesar la baza partidului. Mesajul principal este: pledăm pentru independența, suveranitatea, integritatea teritorială a Moldovei, neutralitatea militară a țării și bunăstarea populației. Suntem pentru Moldova, pentru țară, pentru neam și pentru un viitor mai bun.

 


Articolul precedentCampionatul raionului Soroca la fotbal: după două etape – doi lideri
Articolul următorTânăr de 24 de ani din Soroca, acuzat de furt de jumătate de milion de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.