Echipa cu care premierul desemnat, Dorin Recean, merge azi în Parlament să ceară votul

0
167

Pe pagina sa de Facebook, premierul desemnat, Dorin Recean, a publicat lista miniștrilor cu care va merge astăzi in Legislativ pentru a cere votul de încrederea deputaților.

Altfel, în cabinet au rămas mai mulți minisștri din garnitura veche, iar numele celor noi miniștri sunt: Veronica Sirețeanu – la Ministerul Finanțelor, Veronica Mihailov-Moraru – la Justiție, Lilia Dabija – la  Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și Victor Parlicov la Ministerul  Energiei.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentVineri la Soroca vor avea loc consultări publice privind noua strategie de reformă a administrației publice
Articolul următorMETEO: astăzi vom avea cer variabil și temperaturi de -5…+3°C.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.