Duminici dedicate, în mare parte, copiilor la Teatrul “Veniamin Apostol” din Soroca

0
113

Teatrul “Veniamin Apostol” din Soroca invită copiii și părinții la un șir de spectacole deosebite, care-i vor bucura pe cei mici și pe cei mai mari. Duminică, 27 februarie, la ora 14:00 va fi jucat spectacolul de păpuși „OALA” de Lucia Bazic. La 6 martie, tot la ora 14:00, veți putea vedea recitalul literar-muzical „MĂRTURISIRI DE IUBIRE”, prezentat de formația „Bujoreii”, conducătoare Tatiana Rudei și studioul „CORTINA”.

Nu uitați de ziua de marți, 9 martie, orele 14.00 și 17.00, când se va juca spectacolul pentru adulți „O simfonie pentru 3-1”. La 10 martie, de la ora 17:00, pe scena Teatrului va fi prezentat un recital literar-muzical „UN MĂRȚIȘOR DE DOR”, organizat de Școala de arte „E. Coca”, conducătoare Lucia Bazic. La 13 martie va fi jucat spectacolul de păpuși „CĂRPĂNOSUL” de Lucia Bazic, la 20 martie –„ADEVĂRATA MAGIE” cu Mihai Zagaievschi, iar la 27 martie, Festivalul „RAMPA NISTREANĂ”, organizată de Secția Cultură și Turism Soroca. Urmăriți afișele teatrului, informații suplimentare la tel. 0 230 23009.

sursa: Teatrul „Veniamin Apostol”

Articolul precedentVoloave – sat de răzeși și mazili
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Pentru ucraineni cafeaua este gratuită!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.