Drama unei mame care și-a pierdut fiul: A fost omorât de cinci tineri

0
1608

Justiția moldovenească în unele cazuri nu funcționează, iar rudele victimelor nici peste ani de zile nu pot obține dreptate. În asemenea situație s-a pomenit doamna Eugenia Babaleu, care și-a pierdut fiul în vârstă de 36 de ani, scrie stiri.md.

Mama bărbatului omorât de cinci indivizi în satul Pelinia, raionul Drochia, a povestit prin ce a trecut familia sa după tragedia care s-a produs în luna iulie 2021.

Familia a plecat la țară pentru a sărbători o zi de naștere. „Era foarte vesel, dorea să facem poze împreună, să filmăm, dansa, deși nu prea dansa. După orele 10 seara fiul a decis să iasă prin sat să se mai vadă cu prietenii, dar înainte de a pleca s-a apropiat de mine și m-a rugat să-l iert”, povestește femeia în lacrimi.

A doua zi dimineața Alexandru nu s-a mai întors acasă. „Un nepot a sunat la spital și acolo ne-au spus că l-au primit dimineața, pe la orele 10. El până dimineața a stat în parc, iar pe la orele 07:00 cineva care trecea pe acolo l-a văzut și a informat paznicul de la Primărie, dar paznicul nu a reacționat. Salvarea a fost chemată tocmai după orele 10:00”.

Doamna Eugenia a povestit că fiul său a fost la un bar cu niște bărbați pe care îi cunoștea, însă după ora 24:00 feciorul a ieșit afară cu unul dintre suspecți.

Alexandru a fost omorât în bătăi de patru bărbați, iar al cincilea suspect ar fi dus cadavrul lui Alexandru în parcul unde a fost găsit dimineață, în stare de comă, de o femeie.

După ce Alexandru a decedat, doamna Eugenia a povestit că bănuiții i-au propus familiei 15.000 de euro ca să-i ierte.

Deși fiul doamnei Eugenia deja de doi ani nu mai este în viață, cei cinci tineri nu au fost încă trași la răspundere.

Articolul precedentȘedința extraordinară a CR Soroca: Drumul accesibil spre Vasilcău are perspective bune, iar decizia de numire a șefei la învățământ a fost abrogată / VIDEO
Articolul următorÎn vârstă de 78 de ani, a jefuit o bancă și aceasta nu este pentru prima dată
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.