Două medalii de aur, două medalii de argint și o medalie de bronz – rezultatul evoluției amatorilor de MMA din Soroca, la campionatele republicane

0
1996
  La Chișinău, în perioada 28-29 ianuarie, s-a desfășurat campionatul Republicii Moldova la MMA, printre luptătorii amatori.
  După cum scrie pe pagina sa de Facebook, cunoscutul sportiv și antrenor sorocean, Iurie TODIREAN, luptătorii soroceni au avut o evoluție foarte bună… Astfel, Cristian Lupu a devenit campion și a intrat în posesia medaliei de aur la categoria 84 Kilograme, Igor Zăbrian (categoria de greutate 92 kilograme) și Radu Levițcji (categoria de greutate 70 kilograme), au devenit vice-campioni republicani și au cucerit medaliile de argint, iar Cătălin Guțu  (categoria de greutate 84 kilograme) a devint campion printre juniori și medaliat cu bronz la categoria „seniori”.
  Bravo sportivilor și antrenorilor! Mulțumiri Școlii Sportive raionale Soroca și LT „Petru rareș” pentru susținere și acordarea condițiilor de pregătire! (SURSA: Pagina de Facebook, Iurie TODIREAN)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentUNFPA:  Numărul real al populației care locuiește în Republica Moldova este de 2,6 milioane
Articolul următorUn elev din Soroca a creat o mână artificială pentru persoanele care nu au un braţ
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.