Doi soroceni, un bărbat și o femeie, au decedat din cauza virusului

0
573

  Ministerul Sănătății anunță că ieri, 13 septembrie, încă 15 persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Printre cei uciși de virus sunt și doi soroceni. 

Numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 6.536.

Deces 6.522: Bărbat de 69 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.523: Femeie de 28 de ani din r. Cahul, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: pancreatită.

Deces 6.524: Bărbat de 69 de ani din r. Nisporeni, internat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie.

Deces 6.525: Bărbat de 66 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.526: Femeie de 64 de ani din r. Căușeni, internată în SR. Căușeni. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 6.527: Femeie de 53 de ani din r. Căușeni, internată în SR. Căușeni. Comorbidități: obezitate.

Deces 6.528: Femeie de 71 de ani din r. Căușeni, internată în SR. Căușeni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.529: Femeie de 85 de ani din r. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.530: Femeie de 81 de ani din r. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: fibrilație atrială, cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.531: Femeie de 56 de ani din r. Hâncești, internată în SR. Hâncești. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

Deces 6.532: Bărbat de 74 de ani din r. Edineț, internat în SR. Edineț. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.533: Bărbat de 67 de ani din r. Călărași, internat în SR. Ungheni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

Deces 6.534: Femeie de 64 de ani din r. Soroca, internată în SR. Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, artrită.

Deces 6.535: Bărbat de 78 de ani din r. Soroca, internat în SR. Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

Deces 6.536: Bărbat de 51 de ani din r. Cantemir, internat în SR. Cahul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.