Doctor Lucreția TROFIMOV: pentru sănătate și o „figură frumoasă” nu uitați de … măsură / VIDEO

0
1081

Tema alimentației sănătoase este, probabil, poate cea mai mult discutată în societate. Pe de altă parte, acest domeniul este unul la îndemâna oricui, iar numărul „specialiștilor” este foarte mare – vorba ceea, câți oameni, atâtea păreri.

Pentru a face lumină în ceea ce se numește „alimentație sănătoasă”, am solicitat părerea medicului Lucreția Trofimov… Vă propunem un material VIDEO, realizat de reportera Ludmila Mărginean și sperăm că veți ține cont de sfaturile medicului.

Vizionare plăcută!

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentConsiliul municipal Soroca a votat: Andrei Baiura să fie numit administrator interimar al ÎM „Gospodăria Locativ – Comunală Soroca”
Articolul următor“Un gând frumos pentru voi, stimate Doamne” – acesta este genericul Expo-Târgului organizat de Consiliul Raional Soroca și Filiala Soroca a CCI RM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.