Dionisii Mitrofan la vârsta împlinirilor / VIDEO

0
1260

Valoarea unui om nu constă în adevărul pe care îl posedă, ci în osteneala pe care o depune pentru a atinge performanța. Acest fapt este valabil și pentru Dionisii Mitrofan, care și-a dedicat peste 42 ani din viață instruirii generațiilor în creștere, 16 dintre care a condus cu succes colectivul Liceului Teoretic „Petru Rareș” din municipiul Soroca.

Voce: Ina Dodiță

Viaţa managerială în liceu a trăit-o într-un tempo alert, lucrul, care l-a obligat să-și ţină pasul pentru a fi mereu la nivel. Să ții în palmă suflul unui colectiv este, cu siguranță, un privilegiu, să fii important în viața acestuia, este, poate un dar divin. În aceasta a și constat misiunea sa de conducător, de a transforma liceul într-un Centru integrat de energie, care funcționează după criterii clare, acceptate de elevi, profesori şi părinţi. 

Cea mai mare reuşită a managerului Dionisii Mitrofan și a colectivului profesoral, este implementarea cu succes a curriculumului scolar, obținînd în anul de studii 2021-2022 97 la sută a Ratei promovabilității pe raion și 92 la sută a reușitei la examenele de capacitate pe raion, având 81 de locuri premiante la Olimpiada Raională pe obiecte. Printre calitațile deosebite pe care le posedă sunt și abilitățile organizatorice, petrecînd împreună cu echipa managerială și colectivul profesoral activități instructiv-educative, cu un impact considerabil asupra multor generații de elevi , bucurîndu-se impreună de reușitele atinse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.