Deputații PAS din Consiliul raional Soroca au fost lipsiți de sprijinul politic al partidului și au devenit independenți.

0
413

 Răsturnare de situație în Consiliul raional. După ce unul din vice-președinții raionului, Boris Andonii, și-a anunțat demisia, din motive personale, la ședința Consiliul raional s-a adus la cunoștința opiniei publice, în persoana consilierului Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Iurie Tănase, că în virtutea situației politice se reface blocul ACUM, dar de data aceasta el va fi format din doi deputați PPDA și trei foști deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate.

Astfel, din noul-vechi bloc ACUM vor face parte consilierii PPDA, Iurie Tănase și Ion Manea și trei deputați independenți – Luca Nichifor, Sergiu Ungureanu și Arcadie Plitoc. După cum a menționat domnul Iurie Tănase, președinte a fracțiunii Blocului ACUM a fost ales consilierul Luca Nichifor, iar în funcția de secretar a fost ales consilierul Sergiu Ungureanu. În cadrul aceleași ședințe, secretarul Consiliului raional, Stela Zăbrian, a dat citire unei declarații a liderului PAS, Igor Grosu, despre retragerea sprijinului politic consilierilor Luca Nichifor, Plitoc Arcadie și Ungureanu Sergiu.

Contactat de noi, liderul local al PAS, Ion Babici, a declarat că cei trei – Luca Nichifor, Plitoc Arcadie și Ungureanu Sergiu au fost excluși din partid. (Dan AOLEI)

Articolul precedentDescoperiți India! Oportunități economice în Delhi
Articolul următorDiscuții aprinse, excluderi din partid și zeci de decizii votate de consilierii raionali din Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.