Hainele persoanelor vulnerabile vor fi spălate de „Spălătoria socială Doamna Teo”

0
920

Recent în raionul Dondușeni, prin Decizia Consiliului comunal Tîrnova a fost aprobat și semnat Acordul de parteneriat cu privire la crearea și dezvoltarea Serviciului social „Spălătorie socială”. Proiectul „Spălătoria socială „Doamna TEO” este implementat de Asociația Obștească Tîrnoveanca din resursele Uniunii Europene în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis.

”Serviciile vor fi gratis pentru un grup de persoane vulnerabile care vor fi selectate. Împreună cu asistentul social și cu primăria vom avea o ședință comună. De așa un serviciu, vor beneficia bătrânii care sunt fără suport, care sunt luați la deservirea serviciilor de îngrijire social la domiciuliu”, ne-a povestit Inna Cucuetu, fondatoarea „Asociația Obștească Tîrnoveanca”.

Hainele persoanelor vulnerabile vor fi aduse la spălătorie, se vor spăla și coase dacă va fi nevoie, vor fi călcate și după transmise înapoi. Conform regulamentului sunt proceduri de aprobare a beneficiarului în serviciu, termenul de aprobare, toate acestea au fost elaborate și semnate la ședința consiliului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.