De ce citesc “Observatorul de Nord”: Pentru că aici găsim știrile care ne vizează pe noi, cetățenii…

0
82

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Iurie TĂNASE: Observatorul de Nord este una din punțile de legătură dintre autoritățile raionului și cetățeni. Pe parcursul anilor, fiind în funcție de vicepreședinte, dar și până, am colaborat cu acest ziar și voi face acest lucru în continuare. Dacă doriți să fiți la curent cu tot ce se întâmplă în raionul Soroca, abonați Observatorul de Nord!

Claudia IVANOV: Este un ziar interesant, care este iubit și preferat de toți membrii organizației noastre. Pe parcursul a foarte mulți ani avem și o colaborare reciproc avantajoasă care, cu fiecare an, devine tot mai strânsă. Anul acesta deja am perfectat abonamente pentru anul 2023 și fac apel la toată lumea să ne urmeze exemplul.

Tudor GOLUB: Citim Observatorul de Nord pentru că aici găsim știrile care ne vizează pe noi, cetățenii, atât din localitatea noastră, cât și cele de la nivel de republică. Știri obiective, care au ca scop prezentarea actuală și reală a vieții cetățenilor din Republica Moldova.


Articolul precedentCe poți face cu globurile sparte. Idei geniale pentru a le refolosi
Articolul următorPe urmele sărbătorilor de odinioară din Câmpia Sorocii / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.