Dacă partidele politice au început să „dea din coate”, înseamnă că vin noi alegeri / VIDEO

0
125

În ultima vreme, mai multe partide politice au ieșit la rampă, după o perioadă de acalmie, mai lungă sau mai scurtă, în dependență de cutare sau cutare formațiune. Începând cu apariția unor noi partide și terminând cu traseismul politic – toate ne vorbesc că vin alegerile locale și că poporul/alegătorul revine în primul plan.

Despre ceea ce se întâmplă pe „piața politică” a Republicii Moldova și despre unele strategii și tactici utilizate de oamenii noștri politici, am vorbit, în cadrul emisiunii „W” noi, ziariștii Vadim Șterbate și Victor Cobăsneanu.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAu înșelat nai multe persoane din raioanele de nord – este vorba despre doi bărbați din Otaci
Articolul următorCe se întâmplă în corpul tău dacă bei apă expirată
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.