Curs valutar: astăzi, leul moldovenesc s-a depreciat ușor în raport cu dolarul și euro

0
125

 Conform datelor publicate astăzi de Banca Națională a Moldovei, leul moldovenesc s-a depreciat ușor în raport cu dolarul american și euro. Astfel,  un dolar american valorează 18.1996 lei moldovenești, cu o scădere nesemnificativă de 4 bani (-0.04%) față de ziua precedentă. În același timp, un euro valorează 19.8367 lei moldovenești, înregistrând o scădere mai semnificativă de 12 bani (-0.12%) comparativ cu ziua anterioară.

  În ceea ce privește alte valute majore, rata de schimb pentru moneda românească (RON) este astfel: un leu moldovenesc valorează acum 4.0182 lei românești (-3 bani sau -0.03% față de ieri), iar pentru rubla rusă (RUB), un leu moldovenesc valorează acum 0.2244 ruble rusești (-1 ban sau -0.01% față de ieri).

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentMeteo: vremea se mai ameliorează un pic, temperatura maximă a aerului va crește până la +5..+10°C.
Articolul următorSlavă Domnului, în ajunul Paștelui a mai apărut un partid politic
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.