Curs valutar: astăzi euro se va scumpi cu un ban, iar dolarul scade cu doi bani

0
55

Banca Națională a Moldovei  a stabilit pentru astăzi, 23 martie, un curs valutar oficial de 18 lei și 61 de bani pentru un dolar, în scădere cu doi bani față de astăzi, iar moneda unică europeană se va scumpi cu un ban și va avea o cotație de 20 de lei și 09 bani.

Valoarea leului românesc va rămâne neschimbată, la nivel de 4 lei și 08 bani. Hrivna ucraineană va costa, la fel ca și astăzi, 50 de bani. Și rubla rusească își va menține prețul de 24 de bani.

Potrivit datelor prezentate de BNM, în luna februarie, leul moldovenesc s-a apreciat, în valori medii, cu 1,3% în raport cu dolarul american, până la 18 lei și 79 de bani pentru un dolar, comparativ cu 19 lei și 04 bani în ianuarie.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentMeteo: astăzi vântul va bate din sud, iar temperatura aerului va fi de până la +13 grade Celsius
Articolul următorÎn sfârșit, drumul Soroca- Otaci va fi reparat, pe o distanță de 90 de Kilometri, și oamenii vor avea acces la infrastructură de calitate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.