Cupa RM la fotbal: FC Inter confirmă forma proastă, iar FC Visoca bucură din nou

0
99

  Meciurile care s-au desfășurat în cadrul 1/32 de finală a Cupei Republicii Moldova la fotbal au confirmat forma slabă în care se găsește echipa-fanion a raionului Soroca, FC Inter, și jocul bun a fotbaliștilor de la FC Visoca.

Astfel, în etapa inaugurală a Cupei, sorocenii au pierdut, cu scor de neprezentare, 0-3, în fața echipe Iscra din Râbnița. Pe de altă parte, formația FC Visoca, care a început foarte bine campionatul a continuat pe aceiași notă și în cea de-a doua ca valoare competiție, învingând cu scorul de 2-1 (goluri marcate de Ion Pavlov și Petru Coroliuc) echipa Speranța Drochia, care evoluează în Liga 1 și merge mai departe și se va confrunta în 1/16 de finală echipa Real Succes din capitală. Meciul va avea loc pe data de 3 octombrie, cu începere de la ora 15:00


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Soroca, 1989 – “Limbă de stat, grafie latină”
Articolul următorCum a fost marcată Ziua Limbii Române la Soroca / GALERIE FOTO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.