Cum s-a încheiat la Soroca proiectul „E timpul să fii activ!”? / VIDEO

0
110

Pe parcursul unui an Asociația Obștească Info Dava” în parteneriat cu ziarul Observatorul de Nord” a implementat proiectul „E timpul să fii activ!”. Activitățile au fost susținute financiar de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS). Ieri a avut loc activitatea de final în care s-a discutat cu partenerii despre activitățile realizate împreună.

Vă propunem să urmăriți secvențele video de la întrunire.

Activitatea este parte a Proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), care va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său
este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentОктавиан Цыку и Виолетта Иванова – вошли в политику от одних партий, а баллотируется на  президентских выборах от других
Articolul următor Peste 250 de salvatori și pompieri ridicați pe alertă, inclusiv și la Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.