Cum a slăbit 45 de kg această doctoriță, de fapt. A făcut doar 4 lucruri pe care mulți români le ignoră

0
491

Dr. Emi Hosoda și-a făcut publică povestea care cu siguranță i-a încurajat pe mulți să își schimbe imaginea. Specialista s-a luptat o viață întreagă cu kilogramele în plus, iar la un moment dat a decis să își realizeze propriul plan alimentar care să o ajute să slăbească. Desigur că în același timp organismul său trebuia să rămână sănătos. Cea din urmă a luat în considerare fiecare detaliu legat de genetică sau microbionul său intestinal.

Hosoda are 50 de ani, iar recent a împărtășit mai multe detalii cu oameni de peste tot din lume despre modul în care a ajuns la măsurile dorite fără ca organismul să fie afectat. Aceasta a subliniat că au existat câțiva pași care au ajutat-o și pe care îi respectă în continuare.

Ce pași trebuie să respecți?

Măsoară zahărul, nu caloriile: Hosoda a spus că mereu verifică ce cantitate de zahăr are un produs pe care îl consumă pentru a vedea dacă îi va crește insulina și zahărul din sânge, lucru care duce la creșterea în greutate. Toți oamenii trebuie să știe că zahărul în exces determină organismul să îl depoziteze sub formă de grăsime, dar crește și riscul de diabet sau prediabet.

Bea suficientă apă: specialista a spus că a învățat să nu confunde setea cu foamea pe parcursul regimului. Ea recomandă tuturor să bea între 15 și 30 de mililitri de apă pe un kilogram de greutate corporală.

Somn suficient: mulți oameni încep să aibă tulburări ale somnului pe măsură ce îmbătrânesc. Experta a avut și ea probleme cu somnul pe care le-a rezolvat cu magneziu. Cu toate astea, ea recunoaște că puține studii au explorat legătura dintre magneziu și somnul sau magneziu și rezistența poftei la zahăr.

Nu evita antrenamentele de forță: Dr. Hosoda a susținut că a inclus antrenamente de forță în rutina ei. Majoritatea oamenilor se concentrează pe exercițiile aerobice sau cardio pentru a scăpa de greutatea în plus, dar aceasta a descoperit că antrenamentele de forță au funcționat bine.

sursa: playtech.ro


Articolul precedentObiectele pe care trebuie să le atârni în bradul de Crăciun, neapărat. Superstiția pe care bunicile o respectau an de an
Articolul următorCum putem evita accidentele provocate de „gheața neagră”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.