CSF Academia GLORIA – câștigătoare a turneului dedicat memoriei jurnalistului Ion Spinei

0
115

Fotbal juvenil

Pe stadionul din satul Visoca s-a desfășurat ediția a II-a a Turneului la fotbal printre echipele de copii, dedicat memoriei jurnalistului sorocean Ion Spinei. La competiție au participat patru echipe: EFA din Visoca, Rapid din Soroca (copiii colaboratorilor Penitenciarului nr.6), echipa din satul Rublenița și Clubul Sportiv de Fotbal Academia „Gloria” din Chișinău.

În urma meciurilor disputate au fost înregistrate următoarele rezultate: ACADEMIA GLORIA-EFA: 4-0; RAPID-RUBLENIȚA: 3-1; ACADEMIA GLORIA-RAPID: 5-0; RUBLENIȚA-ACADEMIA GLORIA: 0-7; EFA-RUBLENIȚA: 5-2; RAPID-EFA: 4-1. Din fiecare echipă participantă au fost desemnați cei mai buni jucători: Vlad ZGARDAN – Rapid; Denis PETCU – Rublenița; Victor Vrabie – EFA; Nichita CAZAC – Academia GLORIA.

Ilie MANEA, antrenorul echipei din satul Rublenița: Suntem onorați să participăm la acest turneu republican. L-am cunoscut pe domnul Ion Spinei ca pe o persoană care a promovat sportul, în special fotbalul. Chiar dacă echipa noastră a avut o evoluție mai puțin convingătoare, acest lucru contează mai puțin – importantă a fost participare.

Dumitru CANȚĂR, antrenorul echipei RAPID: Mulțumesc organizatorilor pentru această posibilitate de a ne confrunta cu alte echipe de copii. A fost o experiență foarte utilă. Domnul Ion Spine mi-a fost și prietent și întotdeauna i-am prețuit eforturile în munca lui de promovare a fotbalului.

Organizatorii turneului: Clubul Sportiv de Fotbal Academia „Gloria” (președinte Vasile Țepordei), fratele domnului Ion Spine, Vasile și nepoata Iuliana Babcenco, în colaborare cu EFA, Visoca. (Dan AOLEI)


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentUn grup de profesori francezi au fost în vizită la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Soroca, Dărcăuți, Holoșnița, Volovița și alte localități
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.