CSF Academia GLORIA – câștigătoare a turneului dedicat memoriei jurnalistului Ion Spinei

0
86

Fotbal juvenil

Pe stadionul din satul Visoca s-a desfășurat ediția a II-a a Turneului la fotbal printre echipele de copii, dedicat memoriei jurnalistului sorocean Ion Spinei. La competiție au participat patru echipe: EFA din Visoca, Rapid din Soroca (copiii colaboratorilor Penitenciarului nr.6), echipa din satul Rublenița și Clubul Sportiv de Fotbal Academia „Gloria” din Chișinău.

În urma meciurilor disputate au fost înregistrate următoarele rezultate: ACADEMIA GLORIA-EFA: 4-0; RAPID-RUBLENIȚA: 3-1; ACADEMIA GLORIA-RAPID: 5-0; RUBLENIȚA-ACADEMIA GLORIA: 0-7; EFA-RUBLENIȚA: 5-2; RAPID-EFA: 4-1. Din fiecare echipă participantă au fost desemnați cei mai buni jucători: Vlad ZGARDAN – Rapid; Denis PETCU – Rublenița; Victor Vrabie – EFA; Nichita CAZAC – Academia GLORIA.

Ilie MANEA, antrenorul echipei din satul Rublenița: Suntem onorați să participăm la acest turneu republican. L-am cunoscut pe domnul Ion Spinei ca pe o persoană care a promovat sportul, în special fotbalul. Chiar dacă echipa noastră a avut o evoluție mai puțin convingătoare, acest lucru contează mai puțin – importantă a fost participare.

Dumitru CANȚĂR, antrenorul echipei RAPID: Mulțumesc organizatorilor pentru această posibilitate de a ne confrunta cu alte echipe de copii. A fost o experiență foarte utilă. Domnul Ion Spine mi-a fost și prietent și întotdeauna i-am prețuit eforturile în munca lui de promovare a fotbalului.

Organizatorii turneului: Clubul Sportiv de Fotbal Academia „Gloria” (președinte Vasile Țepordei), fratele domnului Ion Spine, Vasile și nepoata Iuliana Babcenco, în colaborare cu EFA, Visoca. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.