Cristina Țurcanu la „Interviu cu soroceni” / VIDEO

0
974

Cristina Țurcanu este șefa Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport, a Consiliului Raional Drochia, fiind originară din Vărăncăul Sorocii, și invitata în această săptămână la emisiunea “Interviu cu soroceni”, realizată de “Observatorul de Nord”.

Am vorbit cu Cristina Țurcanu despre satul Vărăncău, vacanțele la Dărcăuți, părinți, studiile la Colegiul de Arte din Soroca, unde a făcut cunoștință cu viitorul soț, studiile la Academie, lucrul la Teatrul de Păpuși “Guguță”, de ce au lăsat Chișinăul și au plecat la Drochia unde nu prea a fost primită cu ochi buni, cele două fiice, starea din cultură, turism, tineret și sport la Drochia, vacanțele familiei și multe altele.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentZiua Națională a Lecturii: Pentru o viață sănătoasă citiți două cărți pe lună!
Articolul următor7 sfaturi pentru agricultori de la fermierul Nistor Ixari / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.