Consumatorii de curent electric de la nord ar putea achita cu 30 de bani mai puțin – 3,54 bani/kWh. 

0
41

După cum v-am relatat, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a anunțat că există premise de micșorare a tarifelor și prețurilor reglementate pentru energia electrică livrată consumatorilor finali. Între timp am aflat care sunt solicitările celor doi furnizori e curent electric. 

Astfel, Premier Energy propune prețul de 3,09 bani/kWh, iar FEE Nord – de 3,54 bani/kWh.  Adică, consumatorii din centrul și sudul țării ar putea achita cu 33 bani mai puțin, iar cei din nordul țării – cu 30 de bani.

Amintim că din 1 ianuarie 2023, consumatorii Premier Energy achită 3,42 lei/kWh, iar consumatorii FEE-Nord achită 3,84 lei/kWh.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAmendă în mărime de 3.000 de lei pentru comportament agresiv și fumat în loc public! / VIDEO
Articolul următorSondaj: Observatorul de Nord este liderul presei din raionul Soroca: cel mai urmărit, cel mai cunoscut, cel mai de încredere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.