Consiliul Raional Soroca achiziționează 5 concentratoare de oxigen de 10 litri pentru Spitalul Raional Soroca

0
509

Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a semnat o dispoziție prin care urmează să fie alocați 115000 lei pentru achiziționarea a 5 concentratoare de oxigen de 10 litri pentru Spitalul Raional Soroca “A. Prisacari”. Banii sunt alocați din fondul de rezervă pe anul 2021 al Consiliului Raional Soroca.

Prin aceeași dispoziție, alți 10190 lei sunt alocați Inspectoratului de Politie Soroca pentru achiziționarea a 500 litri benzină pentru asigurarea ordinii și securității publice în teritoriu. Banii au fost alocați “pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19”.

Amintim că în baza proiectului de regionalizare a spitalelor din Republica Moldova, finanțat de Organizația Mondială a Sănătății, Spitalul Raionale Soroca va primi o stație pentru producerea oxigenului cu o capacitate de 30 m cubi.

Articolul precedentPrimăria a făcut curat pe malul Nistrului, acum este rândul cetățenilor să păstreze curățenia.
Articolul următorExperiențele, bunele practici, provocările dar și necesitățile sistemului educațional din raionul Soroca a fost abordat în cadrul celei de-a X-a platforme de discuții
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.