Concursul raional ,,Colindul și cântecul de stea-rădăcini și tradiții” a luat startul

0
46
Secţia Cultură şi Turism Soroca dă start Concursului raional ,,Colindul şi cântecul de stea-rădăcini şi tradiţii ” Concursul este organizat în cadrul Programului Raional al SCT Soroca ,,Patrimoniul cultural-Totalitate de valori ale neamului”
Concursul este organizat în partenieriat cu ziarul Observatorul de Nord şi publicaţia periodică Ziarul Nostru pentru angajaţii din domeniul culturii.
Scopul: Cercetarea in teren a colindului şi a cântecului de stea.
Concursul se va desfăşura online în perioada 1 martie-30 noiembrie 2021.
În cadrul concursului vor participa bibliotecari ai bibliotecilor publice , conducători ai colectivelor artistice cu titlul onorific ,,model”, şefi ai căminelor culturale din raionul Soroca
Cercetarea se va realiza pe o perioada care cuprinde cel puţin 40 de ani . Sondajele se vor realiza cu persoane de vârsta a treia( 60-90 ani). Perezentarea materialului finalizat va constitui: chestionare,sondaje, diagrame,date statistice precum şi materiale audio şi video. Doritorii de a participa vor trimite lucrările online la adresa scultura.soroca@mail.ru până la data de 1 noiembrie 2021.
Pentru informaţii suplimentare apelaţi numerele de telefoane:
023030001, 023030066..

Articolul precedentAstăzi Republica Moldova mai primește 14.400 doze de vaccin AstraZeneca
Articolul următorDupă câteva zile de primăvară revine iarna
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.