Concursul „Gutuia de Aur/Le Coing d`Or” și-a desemnat învingătorii. Premiul Mare, Premiul I și Premiul III au revenit elevilor de la LT „Constantin Stere”

0
430

  Concursul „Gutuia de Aur/Le Coing d`Or” din acest an a fost „la discreția” elevilor Liceului Teoretic „Constantin Stere” din Soroca, care au câștigat trei din cele cinci premii decernate de organizatori!

 
   Astfel, Premiul Mare a fost câștigat de Milena SÎLI, Premiul I – Iulian PLOP și Premiul III – Beatris Zgavordei! Bravo elevilor și profesorilor de la LT „Constantin Stere”!!! Locul II și Premiul „Simpatia Publicului” au revenit elevelor de la LT „Vasile Alecsandri” din orașul Ungheni, Nicoleta Budeanu și, respectiv, Veronica Berbecari.
 
  Vă reamintim că Concursul „Gutuia de Aur” se organizează din anul 2006 de Secția Republica Moldova a Uniunii Internaționale a Presei francofone, în parteneriat cu Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM și Centru pentru Jurnalism Independent.
 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentÎn atenția șoferilor! Dacă mergeți în România nu atârnați în mașină iconițe, odorizanți și alte „țețele”. Riscați amendă de până la 3.000 de roni.
Articolul următorA turnat sare în toaletă și a lăsat așa 3 ore. Află ce s-a întâmplat după
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.