CONCURS FOTO PENTRU SOROCENI: 6-16 februarie – Decada Dragostei

1
1166

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” lansează un CONCURS pentru cele mai îndrăgostite cupluri din raionul Soroca.
Ce trebuie să faci?
*Publică ÎN COMENTARII, la această postare de pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord,  o fotografie cu tine și iubirea vieții tale (nu uita să specifici numele și vârsta voastră), iar cea mai apreciată dintre toate va fi câștigătoare.

*Invită-ți prietenii să voteze fotografia ta cu un LIKE.

Votarea va avea loc pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord”, și la final vom alege finaliștii cu cele mai multe like-uri: “Cuplul tinereții” (18-39 ani), “Cuplul de argint” (40-59 ani) și “Cuplul de aur” (60-99 ani).

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate, despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul Observatorul de Nord.

Iubește și… participă!

 

Articolul precedentBaschetbaliștii din satul Iorjnița au învins echipa din satul Rudi, cu scorul de 49-45, și au câștigat titlul de campioni ai raionului Soroca!
Articolul următorMagazinul „Apicol.md”, printre sponsorii concursului foto „Decada Dragostei”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.